Smørgrøt (ufattelig godt på vafler med jordbærsyltetøy):
Smelt smør i en kasserolle. Bland inn hvetemel til det er mer som en tørr klompete deig. Ha i melk og la den koke inn til konsistensen er mer som en litt flytende fløyelsgrøt/rømmegrøt. Ha så i sukker (mengden varierer sterkt fra person til person) og ca 1/3 teskje (pr. porson) vaniljesukker. Kokes i 5min for å få bort melsmaken.
Smørgrøt (ufattelig godt på vafler med jordbærsyltetøy):
SvarSlettSmelt smør i en kasserolle. Bland inn hvetemel til det er mer som en tørr klompete deig.
Ha i melk og la den koke inn til konsistensen er mer som en litt flytende fløyelsgrøt/rømmegrøt.
Ha så i sukker (mengden varierer sterkt fra person til person) og ca 1/3 teskje (pr. porson) vaniljesukker. Kokes i 5min for å få bort melsmaken.
Vanligvis funnet på Nordmøre.
Hilsen fra Gunn Signe :)
Ej e veldi fan av Schakenda sine kanel i svingane!:)
SvarSlettTusen takk for gode tips:) og i dag har jeg fått ekstra mange på bakekurs med Rune Kristian Elnan - ANBEFALES!
SvarSlettka vil du ha oppskrifta på da?
SvarSlettD du vil kjøp på Kanelstua:)
SvarSlettbrownies?
SvarSlettcookies!?
grove rundstykka?
klæppsuuuup?
gomme? - der e det my kanel :)
banankake?
Gomme! Der mangler jeg ei god oppskrift!
SvarSlett