Det er vel her forskjellen på begrepene kanelBOLLE og kanelSNURR kommer til sin rett:) Men er dere interissert i et sunnere alternativ med byggmel? Det er liten forskjell på smaken. Byggmelet gir en litt mer kornete konsistens.
Æ like at ting enten e sunt eller usunt. Kanelbolla/snurra e usunt, itj meininga at det ska vårrå nå anna enn ei utskeiels i kvarda'n! Vess æ vil ha et sunnar alternativ et æ rundstytj med pålegg eller eple istan. Nei te byggmel, ja te meierismør og godt med fyll i svengan!
Eni me dæm andre, også må det vårra mang snurra ;) Som ein del av testpanelet vil æ jo sei at æ ikke kjent nå vældi stor forskjell, du kan jo ha ein prøveperiode på dæm sunne etterkvart å sjå koss respons du får.
konklusjon: d MÅ være fyll i hver sving!
SvarSlettabsolutt... så må ikke selve pølsa man lager bollen av være for tykk, for da blir det for mye deig i forhold til fyll..;)
SvarSlettDet er vel her forskjellen på begrepene kanelBOLLE og kanelSNURR kommer til sin rett:)
SvarSlettMen er dere interissert i et sunnere alternativ med byggmel? Det er liten forskjell på smaken. Byggmelet gir en litt mer kornete konsistens.
Æ like at ting enten e sunt eller usunt. Kanelbolla/snurra e usunt, itj meininga at det ska vårrå nå anna enn ei utskeiels i kvarda'n! Vess æ vil ha et sunnar alternativ et æ rundstytj med pålegg eller eple istan. Nei te byggmel, ja te meierismør og godt med fyll i svengan!
SvarSlettEni me dæm andre, også må det vårra mang snurra ;) Som ein del av testpanelet vil æ jo sei at æ ikke kjent nå vældi stor forskjell, du kan jo ha ein prøveperiode på dæm sunne etterkvart å sjå koss respons du får.
SvarSlettHar idag fått en smak av dine kanelboller......verdens beste :-)
SvarSlettTakk for tilbakemeldinger! Godt å høre at bollene kan falle i smak:) Nå skal jeg snart på bakekurs og lære mer om deilig bakst.
SvarSlett