i Levanger sentrum! Kirkegata 38, i tverrgata ned mot togstasjonen.

ÅPNINGSTIDER:
man.-lør.: 10.00-1600
søndag: stengt

KONTAKTINFO:
Telefon: 99275031
E-post: estendatter@gmail.com

onsdag 2. mars 2011

svenske kanelsnurrer* det har Hellner bevist!

6 kommentarer:

 1. Gleder meg veldig til å smake disse kjenner jeg! Og så er jeg SÅ nysgjerrig på hva tidsperspektivet er i disse planene! Når tenker du å brygge din første kaffekopp i kanelstua? Kjenner jeg har lyst til å bidra på ett eller annet vis om du trenger et par hender til noe (dog plantegninger er nok ikke min sterkeste side) :)

  SvarSlett
 2. Så bra!:) Målet er å åpne før juni...! Men det er vanskelig å si i disse forhandlingstider... Hva har du lyst til å bidra med?:)

  SvarSlett
 3. Jeg baker gode kaker, i form av skikkelig amerikanske ostekaker som stekes i ovnen og er proppfulle av kaloier, oreokake, fluffy cupcakes med lekker pynt og brownies i stor langpanne, seige og mørke. Ellers er jeg god på maling og vasking. Hadde vært gøy å treffes. Jeg er midt i masteroppgaveskriving, men skal være ferdig til 1.mai. Så før den tid er det rimelig kaos, men hadde vært stas med en lunsj for å se hva jeg kan gjøre etter levering av oppgave :) Jeg kan evt lage en prøvesmak på noe? Kan jo hende du ikke har tenkt å ha sånt bakverk i kafeen i det hele tatt, og det er veldig greit altså. Bare tenkte jeg kunne nevne det i tilfelle

  SvarSlett
 4. svenske kanelsnurra er absolutt en suksess, det kan jeg garantere! men i disse VM tider vil jeg anbefale deg å ikke tulle for mye med nasjonalfølelsene...;)

  SvarSlett
 5. Oi, så artig Andrea!:) Vil du sende meg nr ditt på mail? (estendatter@gmail.com)

  SvarSlett
 6. Slike kanelsnurrer kommer jeg til å kjøpe uansett hvilken nasjonalitet de har, endog libiansk (heter det det..?) Nammmm.....
  Inger

  SvarSlett