i Levanger sentrum! Kirkegata 38, i tverrgata ned mot togstasjonen.

ÅPNINGSTIDER:
man.-lør.: 10.00-1600
søndag: stengt

KONTAKTINFO:
Telefon: 99275031
E-post: estendatter@gmail.com

søndag 20. februar 2011

lengre ønskeliste

brødskjæremaskin
strykejern
norgesglass
gamle kakebokser
tekoppen du vil drikke av

6 kommentarer:

 1. dritt, æ som såg en kjempefin brun kakeboks på brukten i kristiansund, men tenkt at æ visst itj om æ vill ah den eller itj. Trur du kanskej kunna likt den sjøh..
  Kanskje Aleksander kan kjøp med sæ ellers så sjer æ neste gang æ e der!

  SvarSlett
 2. Anbefaler på det sterkeste at du kjøper kaffe fra "Den gyldne bønne"! Den er stort sett max havelaar, og er STEINE GOD!!! Bedre kaffe finnes ikke, om du skal ha den til trakter, press eller espresso (kok for den del). HURRA for "den gyldne bønne"! Jeg har jobba en del med kaffe, og synes dette er den beste som er å oppdrive i Norge. Men om du vurderer Crema eller Solberg&Hansen, hadde jeg definitivt valgt crema. Grunnen er at S&H sin kaffe har en surere smak (på kaffespråket mer fruktig smak) enn det crema sin kaffe har. Men som sagt, enda bedre enn crema er Den Gyldne Bønne! Om du vil ha andre (og kanskje bedre) tips, anbefaler jeg deg å ta kontakt med Kaffe&Pasta i kristiansand. Eli og Else kan sine ting, og de er ubeskrivelig hyggelige! Hils fra Andrea og du vil få god hjelp!

  SvarSlett
 3. Heisann! BruktBo på Mule har gamle Norgesglass til en slikk og ingenting:-) Pluss masse annet flott som etter litt vask og maling kan bli kjempelekkert! Lykke til!

  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for gode tips!

  SvarSlett
 5. kul og koselig kakeboks e i boks..

  SvarSlett
 6. Salg i bruktbutikk på stor-steinkjer! I følge sikre kilder va det my snasent.

  SvarSlett