i Levanger sentrum! Kirkegata 38, i tverrgata ned mot togstasjonen.

ÅPNINGSTIDER:
man.-lør.: 10.00-1600
søndag: stengt

KONTAKTINFO:
Telefon: 99275031
E-post: estendatter@gmail.com

onsdag 24. november 2010

takk til testpanelet!


7 kommentarer:

  1. konklusjon: d MÅ være fyll i hver sving!

    SvarSlett
  2. absolutt... så må ikke selve pølsa man lager bollen av være for tykk, for da blir det for mye deig i forhold til fyll..;)

    SvarSlett
  3. Det er vel her forskjellen på begrepene kanelBOLLE og kanelSNURR kommer til sin rett:)
    Men er dere interissert i et sunnere alternativ med byggmel? Det er liten forskjell på smaken. Byggmelet gir en litt mer kornete konsistens.

    SvarSlett
  4. Æ like at ting enten e sunt eller usunt. Kanelbolla/snurra e usunt, itj meininga at det ska vårrå nå anna enn ei utskeiels i kvarda'n! Vess æ vil ha et sunnar alternativ et æ rundstytj med pålegg eller eple istan. Nei te byggmel, ja te meierismør og godt med fyll i svengan!

    SvarSlett
  5. Eni me dæm andre, også må det vårra mang snurra ;) Som ein del av testpanelet vil æ jo sei at æ ikke kjent nå vældi stor forskjell, du kan jo ha ein prøveperiode på dæm sunne etterkvart å sjå koss respons du får.

    SvarSlett
  6. Har idag fått en smak av dine kanelboller......verdens beste :-)

    SvarSlett
  7. Takk for tilbakemeldinger! Godt å høre at bollene kan falle i smak:) Nå skal jeg snart på bakekurs og lære mer om deilig bakst.

    SvarSlett